Udha e zemrës

Kujtimi i Shtëpisë Origjinale

Gjej Burimin e Ujit

 

Bëhu guximtarë dhe diciplino veten.

Puno. Vazhdo së gropuari, gjej burimin e ujit tënd.

Mos të shkoj mendja të largohesh nga puna.

Uji është aty gjëkundi.

Nënshtrohu praktikës së përditshme.

Besnikshmëria juaj tek ky nënshtrim

Është një këmbanë në derë.

Vazhdo, trokitë, dhe kënaqësia brenda

Eventualisht do të hapë një dritare

Mandej shiko kush është atje!


Rumi ra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, udhaezemres.com. All rights reserved