Udha e zemrës

Kujtimi i Shtëpisë Origjinale

 

FALL

 

pikepytje 

kopsht

Ilaqi është brenda në Ty

Njohuria Perfekte

Gjej Burimin e Ujit

Pse nuk më vë re Mua?

Jeta është...

Jeta është një
kopsht,
jo udhë.
Ne hymë dhe dalim
nga e njëjta
portë.
Duke u endur,
ku shkojmë
ka më pak rëndësi
se cka
vërejmë!

Bokonin

Një Tregim i Lashtë

Mos ju frigo vdekjes!

Kënga e Fyellit

Unë Dhe Ti

Përtej Ideve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, udhaezemres.com. All rights reserved