Udha e zemrës

Kujtimi i Shtëpisë Origjinale

Lavdi Atij

O Zot!

Bie në gjumë, zgjohem, jetoj dhe vdes përmes Teje


Dhe tek Ti është tubimi final.

Bie në gjumë dhe mbrëmja erdhi

Me Dominimin që I takon Zotit.

I gjithë falënderimi është për shkak të Zotit,

Nuk ka ndonjë partner me Të,

Nuk ka asnjë që meriton me të drejtë të adhurohet përveq Atij,

Dhe tek Ai është tubimi final.

Muhamedi a.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, udhaezemres.com. All rights reserved