Udha e zemrës

Kujtimi i Shtëpisë Origjinale

Pikëpyetja Atomike

 

Pse erdha këtu. Unë nuk e di;

Ku do të shkoj nuk ia vlen të kërkoj –

Në mes të morive të botërave

të të gjallëve dhe të vdekurve

yje, sisteme, e pafundmja,

pse të merakosem për një atom?

Lord Byron

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, udhaezemres.com. All rights reserved